NUP - Netværk for Universitetspædagogikum

Bliv medlem af en SIG - Husk, du skal være registreret DUN-medlem

DUN er i gang med at producere en podcastserie, der hedder Link Arrow Universitetspædagogisk Snak, UPSHele serien kan tilgås via 
Link Arrow SpreakerLink Arrow Apple PodcastLink Arrow Spotify og Link Arrow Google Podcast.

Introduktion

På alle danske universiteter arbejder vi med en opkvalificering af undervisernes pædagogiske og didaktiske kompetencer gennem et universitetspædagogikum/adjunktpædagogikum. Hvert universitet har en eller flere måder at strukturere sådan et forløb på. Disse særlig tilrettelagte kursusforløb har mere eller mindre den samme målsætning, men varierer i hvordan de struktureres. Vi deler også mange af de samme udfordringer og rammefaktorer, og det er derfor relevant at mødes og debattere vores forskellige erfaringer. Et universitetspædagogikum er en grundsten i dansk universitetspædagogik, og derfor er alle velkomne til at deltage i vores SIG-møder.  

Formål

Målet for vores SIG er at øge samarbejdet, erfaringsudvekslingen og dialogen mellem de forskellige adjunktforløb og på den måde være med til at inspirere og at tage ved lære af hinanden. Derudover vil vi gerne være med at til at skabe større synlighed og kendskab til universitetspædagogikum.

Koordinator

Rikke Lyngby    Rikke Lyngby von Müllen

   Specialkonsulent
   TEACH
   Københavns Universitet


   Mail  rvm@samf.ku.dk
   Telefon  3532 4534