DUT - Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift

Header Dut 29

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift (DUT) udgives to gange årligt og er publiceringskanal for universitetspædagogisk forskning og udvikling. 

Vi modtager løbende gennem hele året; bidrag i form af videnskabelige artikler, fagartikler og formidlingsartikler. Vi bringer også gerne anmeldelser af bøger med relevans for DUT.

Tidsskriftet er netværkets og alle andre interesseredes eneste danske tidsskrift om universitetspædagogik. Heri kan du finde og publicere artikler om alle emner, der vedrører universitetspædagogik, fx om

  • Planlægning, gennemførelse og evaluering af undervisning
  • Feedback og eksamen
  • Studerende og studieforudsætninger, studiestrategier og læringsaktiviteter
  • Underviserroller og udvikling af undervisnings- og eksamensformer
  • Curriculumudvikling og progression
  • Mm.

Alle faggrupper, der har berøring med undervisning på universitetsniveau og/eller universitetspædagogik, kan i princippet bidrage. 

DUT udkommer elektronisk via Statsbibliotekets Open Journal System (OJS) og DUNs hjemmeside (DUN-net.dk) i oktober og i marts. Det er gratis og frit tilgængeligt at læse og downloade artikler fra tidsskriftet.
Det er ikke muligt at abonnere på DUT, men hvis du er medlem af DUN, får du tilsendt en nyhedsmail med link til udgivelsen, når den nyeste udgave er online. Linket vil også være tilgængeligt her på siden, så snart tidsskriftet er publiceret. 

Søg en artikel på et emne

Er der et emne der interesserer dig særligt?
Find artikler om emnet i DUT ved at klikke på linket lige ovenover og skriv dit søgeord.