Online SIG-møde: Nytårs-DiP + NorDiP informationsmøde

Mødet er kun for SIG'ens medlemmer Bliv medlem 

Dato:

  • Nytårs-DiP 1. februar 2023, kl. 14.30-15.30 
  • NorDiP informationsmøde 1. februar 2023, kl. 15.30


Sted: Online via Zoom (link bliver sendt umiddelbart forud for webinaret)

Tilmeldingsfrist: 27. januar 2023

Tilmeld dig

Nytårs-DiP
Til Nytårs-DiP vil vi runde aktiviteterne foregået i 2022, hvad gjorde vi og hvordan gik det? 

Og vi vil skabe plads til dialog og diskussioner om, hvor SIG'ens medlemmer gerne vil hen i 2023 – hvor kan DiP sejle hen på nye eventyr og hvordan fortsætter vi på de skibe, der er sat i søen:

  • DiP-webinar
  • DiP-seminar
  • DiP på tur
  • DiP-projekt 

Et nyt fælles format kunne være DiP-praksis, hvor medlemmer tilknyttet pædagogiske centre står for et webinar om deres praksis. Fokus er således på videndeling. Året tema kunne fx være, hvordan man arbejder med kompetenceudvikling. 

Så hvis du vil have indflydelse på, hvor DiP skal hen og måske endda søsætte et skib - så sørg for at komme og deltage i debatten. 

NorDiP informationsmøde
Til NorDiP informationsmøde inviterer vi alle DiP medlemmer der er nysgerrige på og/eller har lyst til at være med ombord i DiPs første større og længerevarende fælles projekt: NorDiP – Nordisk Digital Pædagogik der for alvor gik i gang med det store NorDiP Sandbjerg Seminar i november 2022

I planlægningsfasen gav flere DiP medlemmer udtryk for at de ikke kunne deltage på Sandbjerg men gerne ville være en del af NorDiP. 

I februar holder vi derfor et møde for alle nysgerrige DiPpere hvor vi vil fremvise arbejdet indtil nu og visionen for både NorDiP som tema og NorDiP som fælles projekt for samskabelse af en ny nordisk digital pædagogik.

Lyder det spændende så kig forbi til en ’introduktion og rundvisning’ 1. februar 15.30 umiddelbart efter og i samme rum som Nytårs-DiP.

Bedste hilsner
Rikke og Jens

Læs om DiP

Tilbage til oversigten