Lukket SIG-møde i DiP - Digital Pedagogy and Learning in Higher Education: Nytårs-DiP

Dato: 17. januar 2022 kl. 13.00-15.00

Sted: Online via Zoom. Link og DiP-indhold bliver sendt umiddelbart forud for webinaret

Tilmeldingsfrist: 14. jaunar kl 12.00

Mødet er kun for SIG'ens medlemmer

Tilmelding

Da SIG'en desværre var tvunget til at aflyst deres ’Jule-DiP’, har de valgt at invitere til (online) ’Nytårs-DiP’.

Til Nytårs-DiP vil resultaterne af DiPs første halvår blive præsenteret – og der bliver plads til dialog og diskussioner om, hvor SIG'ens medlemmer gerne vil hen i 2022 – om hvordan DiP kan sætte sejl til nye eventyr, ride på bølgetoppe og udvikle en summende havnefront. Så hvis du vil have indflydelse på, hvor DiP skal hen og måske endda søsætte et skib - så sørg for at komme og deltage i debatten.

Arrangementet er for DiP-medlemmer – men, hvis du ikke allerede er medlem, er det heldigvis rigtig nemt – du klikker bare på den grønne knap Link Arrow på denne side (hvor du også kan læse mere om DiP).

Arrangementet vil foregå på dansk, medmindre der dukker ikke-dansk-talende op. Så vil der være flydende oversættelse på stedet.

Brug gerne 2 minutter på at udfylde Link Arrow denne korte google-formular (hvis du ikke tidligere har udfyldt den) for at SIG'ens koordinatorer kan blive klogere på, hvad du syntes om den seneste DiP-begivenhed – og/eller nogle første tanker om, hvor du gerne vil se DIP bevæge sig hen næste gang (spørgsmål på engelsk, men du er velkommen til at svare på dansk).

Tilbage til oversigten