Åben seminar i SIG’en NUP - Netværk for universitetspædagogikum: Kollegasupervision og faglig vejledning i universitetspædagogikum

Dato: 21. april 2022, kl. 10.00 - 15.00

Sted: Øster Farimagsgade 5A, bygning 35, lokale 35.3.20, 1353 København K

Tilmeldingsgebyr: Gratis

Tilmeldingsfrist: 12. april 2022

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af DUN

Tilmelding


Vejledning og supervision har gennem mange år været centrale dele af universitetspædagogikum på de forskellige universiteter. Det er forskelligt, hvilke former som bruges, men kollegasupervision og faglige vejledere som superviserer pædagogikumdeltagerne, er almindelige former.

Torsdag den 21. april holder NUP - Netværk for universitetspædagogikum et åbent seminar, hvor vi vil diskutere supervision og vejledning i pædagogisk kompetenceudvikling på universiteterne, især i universitetspædagogikum.

Om formiddagen holder Professor Anne Line Wittek fra Universitetet i Oslo, UiO, et oplæg og inddrager deltagerne i diskussioner og aktiviteter med fokus på kollegasupervision. Line har været en central figur i et forskningsprojekt om kollegavejledning, hvor projektgruppen empirisk og teoretisk arbejdede med at udvikle og undersøge to konkrete vejledningsmetoder. Oplægget vil bygge på dette projekt.
Projektet er bl.a. formidlet i bogen Wittek, L & de Lange, T. (2021). Kollegaveiledning i høyere utdanning. Oslo: Universitetsforlaget

Om eftermiddagen vil vi diskutere erfaringer og udfordringer med faglig vejledning i pædagogisk kompetenceudvikling.

Tilmelding er nødvendig af praktiske hensyn, men også for at kunne planlægge eftermiddagens diskussioner. Derfor beder vi om, at man ved tilmelding også besvarer nogle få spørgsmål om vejledning og supervision på den institution, man kommer fra.

Der bliver serveret kaffe/te og frokost.

Seminaret foregår i ’Faculty Lounge’, lokale 35.3.20 på CSS (det gamle kommunehospital), Øster Farimagsgade 5, 1353 København K.

Spørgsmål vedrørende arrangementet kan rettes til Eva på Link Arrow evaulstrup@hum.ku.dk

Læs mere om NUP

Tilbage til oversigten