Webinar: Copenhagen Business School - anvendelse af undervisningsvideoer – hvad har vi lært og vejen fremover

Dato: 5. maj 2021, kl. 11.00-11.50

Sted: Online

Tilmelding

CBS er et af Danmarks 8 universiteter og betragtes som en prestigefyldt uddannelsesinstitution med internationale topplaceringer. Online læring og blended learning har været en strategisk prioritet for CBS i mange år.

For at forblive en uddannelsesinstitution i verdensklasse skal CBS fortsat være innovativ og på toppen i forhold til ​​moderne læringsteknologier, også i fremtiden. De var de første til at anvende Panopto i Danmark for 8 år siden (2013). Da Covid-19-pandemien ramte i 2020, havde CBS en fordel, da brugen af ​​en videoplatform allerede var en integreret del af deres undervisningsmiljø.

På webinaret vil talerne fortælle om, hvordan afdelingen Teaching & Learning bidrager til at opnå den strategiske prioritet i relation til online og blended learning ved hjælp af moderne videoløsninger som Panopto.

Teaching & Learning er en udviklings- og support enhed for undervisere og programdirektører. Deres mission er at støtte og fremme pædagogisk udvikling af undervisningen og skabe et inspirerende læringsmiljø. De tilbyder konsulentydelser og support til professionelle videooptagelser, der sikrer transformation af kurser til et online og blending learning format.

Gæstetalere

Mads Szylit Larsen, videoleder, undervisning og læring, Copenhagen Business School
Nanna Andersen, læringsdesigner, undervisning og læring, Copenhagen Business School

Værter

Ciara McKeever, Events Marketing Manager, Panopto
Maria Øster, Marketing Manager, Viducon

Webinaret foregår på engelsk.

Læs mere

Tilbage til oversigten