Åbent netværksmøde i SIG'en 'DUEL'

Dato: 8. december 2022, kl. 10.00 - 14.00

Sted: SDU, Campus Odense

Deltagergebyr: Gratis

Tilmeldingsfrist: 28. november 2022

Arrangementet er åbent for alle

Tilmelding

Dagens primære tema er de forskellige kompetenceudviklingsformater og metoder, som vi i de forskellige universitetspædagogiske enheder anvender (eller påtænker at anvende) til at understøtte underviseres udvikling af digitale kompetencer, herunder fagdidaktiske digitale kompetencer.

SDU har f.eks. de seneste 2 år - i samarbejde med UCL og UCN - eksperimenteret med udvikling af underviseres digitale kompetencer gennem læringscirkler, som er et kompetenceudviklingsformat baseret på praksisfællesskaber og aktionslæring. På netværksmødet vil vi sammen udfolde eksisterende kompetenceudviklingsformater og metoders potentialer, samt drøfte institutionernes forskellige strategier for at udvikle, etablere, kvalitetssikre og evaluere disse.

Program

  • Digital kompetenceudvikling gennem læringscirkler v/ SDU
    Læs mere om kompetenceudviklingsformatet på Link Arrow https://dkgl.dk/ eller via Link Arrow SDU Universitetspædagogisk nyhedsbrev.
  • Et besøg i SDU’s store video- og lydstudie på Campus Odense, hvor der både optages undervisningsvideoer, podcasts, afvikles online konferencer, streames og laves video- og lydgennemstillinger til DR, TV2 og Radio4.

Et detaljeret program følger….

Bidrag til programmet med et relevant oplæg/indslag. Har du f.eks. bidraget til eller påtænker du at Link Arrow bidrage til LOM #27, der har fokus på udvikling af undervisernes digitale kompetencer, vil det være en oplagt mulighed at lave et indslag herom til netværksmødet. Kontakt Pernille Stenkil Hansen via Link Arrow pha@sdu.dk, hvis du har et indslag til programmet.

Læs om DUEL og bliv medlem her

Tilbage til oversigten