Jopopslag: Læringsdesigner for Centre for Online and Blended Learning

Stilling: Læringsdesigner til Centre for Online and Blended Learning 

Sted: Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Ansættelsesdato: 1. august 2023 

Ansøgningsfrist: 11. juni 2023

Centre for Online and Blended Learning (COBL) søger læringsdesigner med fokus på brug af læringsteknologier, interesse og talent for udvikling af undervisning og internationalt samarbejde. Stillingen tiltrædes 1. august 2023 eller snarest derefter.

Som læringsdesigner i COBL vil du både skulle opsøge nye udviklingsmuligheder og drive eksisterende strategiske fokusområder og projekter, der bidrager til fakultetets, undervisernes og eksterne samarbejdspartneres mål og visioner. Du vil bidrage til at udbrede viden om nye læringsteknologier, udvikle og facilitere workshops, co-designe og give input til studentercentrerede og aktiverende undervisnings- og læringsoplevelser.

Opgaverne relaterer til fakultetets egne projekter samt opgaver i nationale og internationale projekter finansieret via eksterne bevillinger. Rejseaktivitet (ca. 4-6 uger om året) kan være påkrævet.

Du har en akademisk uddannelse bag dig og minimum fire års erfaring med at udvikle og rådgive, holde oplæg og facilitere træning for undervisere samt i at implementere pædagogiske metoder, tilgange eller strategier, der involverer læringsteknologier. Din tidligere erfaring gør det nemt for dig at sætte dig ind i, hvordan nye teknologier kan bruges i en pædagogisk kontekst i et universitetsmiljø. Du har flair for at omsætte videnskabeligt stof til pædagogisk velfungerende online og blendede læringsformater. Du interesserer dig for internationalt udviklingsarbejde inden for uddannelsesområdet.

Tjek det fulde stillingsopslag og søg, søg, søg!

Læs mere

Tilbage til oversigten