Jobopslag: Postdoc i læringsteknologi på universitetsuddannelser

Stilling: Postdoc

Sted: Centre for Educational Development - CED, Trøjborgvej 82 - 84, 8000 Aarhus C

Ansættelsesdato: 1. december 2021

Ansøgningsfrist: 27. okotober 2021

Centre for Educational Development, CED, søger en kollega til en 3-årig postdoc-stilling, der ønsker at bidrage til realisering af centrets ambition om at styrke såvel forskning som videreudviklingen af Aarhus Universitets digitale økosystem for læring i et tæt samarbejde med kollegaer i på CED og institutterne på universitetet.

På CED ønsker de at bidrage til et forskningsbaseret fundament for, hvordan man udvælger og anvender læringsteknologier på universiteterne og bidrage til evidensen bag de forskellige blendede undervisningsformater i relation til de studerendes læringsudbytte og deres dannelse. Centret er optaget af værdien af læringsteknologi og nysgerrige på læringsteknologiernes implicitte didaktik, og hvad der kommer ud af samspillet med de forskellige undervisningsaktiviteter. CED interesserer sig for universitetsunderviserne og ønsker at udvide centrets aktuelle forskningsportefølje med et fokus på universernes brug af læringsteknologier.

Du bliver en del af den nyetablerede forskningsgruppe i universitetspædagogik på CED, men får også et dagligt samarbejde med Afdeling for Digital Udvikling, hvilket muliggør en praksisnær forskning med adgang til at generere egne data, udføre eksperimentelle studier eller interviews samt afprøve egne modeller under implementeringsstudier samtidig med et højt teoretisk ambitionsniveau.

Du får både engagerede, dygtige kollegaer inden for forskning og inden for de tekniske og pædagogiske dimensioner af læringsteknologi og blended learning.

Læs mere

Tilbage til oversigten