Call for abstracts: TAL2022 konference - Teaching for Active Learning

Bannertal2022dk

Dato: 8. november 2022, kl. 9.00 - 15.30

Sted: Syddansk Universitet, Campus Odense, Auditorium O100, Campusvej 55, 5230 Odense M

Deltagergebyr: Gratis

Deadline abstract: 16. juni 2022

Tilmeldingsfrist: 1. november 2022

Indsend abstract   Tilmelding


Konferencens hovedtema
 er aktiverende undervisning og aktiv læring, som er det bærende princip for uddannelse på SDU. Denne konference skal hjælpe praktikere med at inspirere hinanden og formidle viden og erfaringer om, hvordan studerendes læring fremmes i overensstemmelse med de bærende principper på SDU.

Målet med konferencen er at give deltagerne mulighed for at:

  • dele, dokumentere, demonstrere, begrunde og analysere egne eksempler på aktiverende undervisning og aktiv læring
  • blive inspireret til at videreudvikle egen aktuel praksis eller udvikle en ny egen praksis inden for aktiverende undervisning og aktiv læring


Årets særlige fokus er Developing student and graduate competences for the 21st Century – share and be inspired by ways university teachers facilitate student development of their holistic sense of self and competences for Link Arrow lifewide and lifelong learning.

Målgruppen er primært medarbejdere fra SDU og University Colleges i Region Syddanmark. Konferencen er dog åben for alle interesserede, og abstracts og tilmeldinger fra medarbejdere fra andre nationale universiteter og uddannelsesinstitutioner er meget velkomne.

Formater:

  • Korte oplæg: I sessionerne med korte oplæg vil hver oplægsholder have 10 min. til at fortælle om en undervisningserfaring og reflektere herover. Hver præsentation efterfølges af 10 min. discussion.
  • Posters vil blive præsenteret på Campustorvet med hver 5 min. individuel præsentation efterfulgt af en kort diskussion.

Ønsker om at præsentere en poster om formiddagen kan suppleres med ønske om at holde en deltageraktiverende workshop om eftermiddagen, over det samme tema som posteren dækker.

Deltageraktiverende workshops kan også holdes uden en forudgående posterpræsentation.

Læs mere

Tilbage til oversigten