Åben SIG webinar om et innovativ GAI-drevet platform designet til at eksperimentere og syntetisere kompetenceprofiler og læringsmål

Arrangemetet afholdes af SIG'en 'Uddannelsesudvikling af videregående uddannelser' 

Tid: 
25. februar 2025, 09.00-10.00

Sted: Online i Zoom 

Deltagergebyr: Gratis

Tilmeldingsfrist: 21. februar 2025

Tilmeld dig

Beskrivelse:

ULGIS: Universelle Læringsmål Inspirerende Synthesizer
Mads Ronald Dahl, Specialkonsulent, Centre for Educational Development ved Aarhus Universitet vil præsentere ULGIS, som er en innovativ GAI-drevet platform designet til at eksperimentere og syntetisere kompetenceprofiler og læringsmål ud fra originale uddannelsestaksonomier. Dens primære funktion er at foreslå læringsmål for udviklingen af studerendes digitale kompetencer baseret på EU-rammen DigComp 2.2. Outputtet er beregnet til at facilitere læringsmålsorienterede diskussioner i forskellige kontekster og på forskellige niveauer. ULGIS fungerer som et inspirerende værktøj for både undervisere og uddannelsesudviklere med det mål at optimere refleksioner om uddannelsesmæssig udvikling gennem GAI-drevne modeller.

Vi vil til dette webinar vise tankerne bag systemet og hvordan vi ser det anvendt. Der vil blive mulighed for at se hvad det kræver at udvikle og drifte systemet, samt teste systemet i egen kontekst. Derefter vil vi drøfte anvendelsesmulighederne af systemet og hvad det bringer med sig.