Kursus: I&E på tværs

Ie Kursus

Dato: 26. september til 5. december 2022

Sted: Online samt Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense M

Tilmeldingsfrist: Tilmelding til online session er ikke nødvendigt

Om kurset

I&E på tværs er et forskningsbaseret kursus i undervisning og planlægning af innovation og entreprenørskab ved universiteterne i Danmark. Kurset er et tværuniversitært samarbejde med AEU som udbyder. 

Igennem faglige oplæg, opgaver, diskussioner og refleksioner arbejder du med I&E i relation til din egen praksis på kursus- og uddannelsesniveau. Indholdsmæssigt runder vi relevante definitioner, nuancer i I&Eundervisningens mindset, I&E i lyset af universiteternes rolle før og nu, I&E didaktik, konkrete undervisningsprocesser og -metoder samt studenter- og underviserroller. Kurset giver dig gode muligheder for at diskutere dine tanker med kolleger indenfor samme felt. 

Målgruppe

Videnskabelige medarbejdere fra danske universiteter (undervisere, studieledere, uddannelsesansvarlige og konsulenter) med lidt eller ingen erfaring inden for I&E undervisning. Man kan tilmelde sig som enkeltperson eller som gruppe, hvis man gerne vil arbejde med specifikke kolleger undervejs. Vi sørger for at alle får en god oplevelse. Hvis der er ledige pladser er deltagere fra UC'er meget velkomne på kurset.

Tid og sted

Kurset gennemføres online mandage mellem 13.15 og 15.15 med start 26. september samt en hel dag i Odense med fysisk  fremmøde mandag d. 10. oktober. Kurset afsluttes 5. december. Der bliver en "follow up" session i februar, hvor deltagere kan erfaringsudveksle. NB Kurses omfang er på 2 ECTS! På nogle universiteter kan det tages som en del af universitetspædagogikum.

Læs mere