Vidensalon: Kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser

Dea Dun

Dato: 20. oktober 2020, kl. 14.30-16.30

Sted: Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København
          
          Streames også online via Zoom

Program og tilmelding:  Link Arrow Her

Hvert andet år gennemfører Uddannelses- og Forskningsministeriet spørgeskemaundersøgelsen Læringsbarometer blandt studerende på de videregående uddannelser. Undersøgelsen afdækker de studerendes oplevelser af læringsmiljøer på deres uddannelse og deres egen tilgang til læring.

Målingen kan indgå i ministeriets dialog med institutionerne og får fra 2023 betydning for op mod fem procent af deres grundtilskud. 

Sammen med Dansk Universitetspædagogisk Netværk inviterer DEA til debat om muligheder og udfordringer ved at anvende Uddannelses- og Forskningsministeriet spørgeskemaundersøgelse Læringsbarometret i kvalitetsudviklingen på de videregående uddannelser. Særligt ser vi frem til at blive klogere på, hvad det fra uddannelsesledernes perspektiv giver af strategiske overvejelser og refleksioner omkring arbejdet med kvalitetsudvikling. Læringsbarometer omfatter alle typer af videregående uddannelser, og arrangementet retter sig derfor mod alle med interesse for en eller flere af disse uddannelser.

Se program