Workshop: Introduktion til EQUiiP - kompetenceudvikling til pædagogiske konsulenter, ledere og undervisere der arbejder med internationalisering af uddannelser

Equiip2

Tidspunkt: 8. maj 2019, kl. 12.00-16.00

Sted: Københavns Professionshøjskole, Lokale W6.16, Humletorvet 3, 1799 København V

Deltagergebyr: Gratis

Tilmeldingsfrist: 3. maj 2019

Tilmelding: Link Arrow Her

EQUiiP inviterer hermed til en workshop, med præsentation af materialer til kompetenceudvikling for pædagogiske konsulenter, ledere og undervisere, der arbejder med internationalisering af uddannelse. Formålet er, at alle studerende får en international dimension i deres studier, og at underviserne er godt klædt på til at udvikle den internationale dimension i deres uddannelser.
Det er et resultat af EQUiiP projektet, et Erasmus+ strategisk partnerskab mellem syv europæiske universiteter 2016-2019.

Målgruppe
Workshoppen henvender sig til undervisere og uddannelsesudviklere, der arbejder, eller skal til at arbejde, med international uddannelse, samt beslutningstagere som arbejder med international uddannelse på universiteter, university colleges, professionshøjskoler eller tilsvarende.

Program

12.30 Frokost og muligheder for at netværke med kolleger

13.00 Velkomst og introduktion til EQUiiP projektet

13.20 Første smagsprøve på projektresultater
-  Muligheder og udfordringer i det internationale læringsrum
-  Refleksive processer

14.20 Kaffe/te

14.40 Anden smagsprøve på projektresultater
-  Interkulturel gruppedynamik
-  Refleksive processer

15.40 EQUiiP international kompetenceprofil for uddannelsesudviklere
Afslutning

 

Om EQUiiP
EQUiiP er et partnerskab mellem syv europæiske universiteter, der alle har erfaring med udvikling af internationale uddannelser og kompetenceudvikling af undervisere.

EQUiiP skal bidrage til

  • At alle studerende på en videregående uddannelse får en international dimension i deres studier.
  • At de videregående uddannelsesinstitutioner kan klæde deres undervisere på til at udvikle den internationale dimension i deres uddannelser.
  • At tilbyde kompetenceudvikling til uddannelsesudviklere der arbejder med den internationale dimension i uddannelserne.

Læs mere