Møde i SIG'en Faglig vejledning og mentoring på de videregående uddannelser

Tidspunkt: 30. maj 2017 kl. 15.00-16.00

Sted: DUNK på Vingsted Hotel og Konferencecenter - lokale følger

Tilmelding send mail til koordinator Søren Bengtsen

DUN har på seneste bestyrelsesmøde godkendt oprettelsen af SIG-gruppen "Faglig vejledning og mentoring på de videregående uddannelser". Jeg er kontaktperson for og koordinator af SIG'en. Jeg har vedhæftet ansøgningen, der er blevet imødekommet af DUN, hvor I kan læse lidt nærmere om tankerne bag og målene med SIG'en.  

På DUN-konferencen 30.-31. maj 2017 er der afsat tid 30. maj kl. 15-16 til, at man kan mødes internt i de forskellige SIG-grupper under DUN. Jeg vil derfor invitere jer til at møde op, hvis I har tid og lyst, og høre mere om SIG'ens mål og aktiviteter i den kommende tid, samt så vi i fællesskab kan afsøge disse rammer i en uformel, men faglig, sammenhæng. SIG'en er stadig helt ny, så der er god mulighed for at være med til at forme den her i starten, og jeg er meget åben for at høre jeres tanker om og bud på dette. Mødet på DUNK vil derfor tjene som en fælles opstartsrefleksion og –diskussion, og jeg vil på baggrund af denne udforme en mere færdig programbeskrivelse og indkalde til det første officielle SIG-møde i starten af det kommende semester (E17).  

Hvis I tænker, at I vil møde op til vores SIG-møde på DUNK, så send mig gerne lige en mail, så jeg kan holde styr på, hvor mange og hvem jeg kan forvente dukker op. 

Mange hilsner,

Søren Bengtsen

Læs ansøgningen her