Online DiP workshop: Et tegnebaseret student response system - Classroom Shared Drawing

Online DiP workshop

Et tegnebaseret student response system - Classroom Shared Drawing

Dato: 11. oktober 2023, kl. 14.00-15.30

Sted: Online via Zoom (link bliver sendt umiddelbart forud for webinaret)

Deltagergebyr: Gratis

Tilmeldingsfrist; 9. oktober, kl. 12.00

Workshoppen er kun for SIG'ens medlemmer Link Arrow Bliv medlem

Tilmeld dig

Workshop ved Henrik Skov Midtiby, Lektor, Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, SDU

Som underviser er det fordelagtigt at have indsigt i hvordan studerende forstår de emner man arbejder med lige nu. Til det formål kan bl.a. student response systemer som fx poll everywhere benyttes, hvorigennem man
kan stille multiple choice spørgsmål til de studerende.

I denne DiP-workshop vil Henrik Skov Midtiby først introducere til et tegnebaseret student response system, der giver undervisere mulighed for at følge med i hvordan de studerende tegner oven på udleverede skabeloner (billede).  Derefter vil der være mulighed for at DiP-medlemmerne selv kan afprøve og diskutere systemet – både fra studenter-perspektiv og underviser-perspektiv.

Kom med til denne hands-on DiP-workshop, hvor vi får indsigt i, afprøver og diskuterer tegnebaserede student response systemer.

Om oplægsholder
Henrik Skov Midtiby er lektor på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet ved Syddansk Universitet, hvor han bl.a. arbejder med at trække information ud fra billeder taget af droner. Henrik underviser bl.a. matematik på første semester af uddannelsen i robotteknologi og har udviklet Classroom Shared Drawing værktøjet til at hjælpe undervisere med at få et bedre indblik i de studerendes læring.

Se videoer om værktøjet på dette link: Link Arrow https://tekvideo.sdu.dk/draw/

Tilbage til oversigten