Vikariat: Universitetspædagogisk specialkonsulent

Stilling: Universitetspædagogisk specialkonsulent - vikariat 10 t/uge

Sted: Roskilde Universitet

Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 31. marts 2017


Roskilde Universitet, Enheden for Akademisk Efteruddannelse, EAE, søger en specialkonsulentvikar 10 timer om ugen gennemsnitligt i perioden frem til december 2018.

Arbejdsopgaver:

  • Undervisning på universitetspædagogikum og andre udbud for EAE
  • Writing Retreats for VIP og ph.d.-studerende
  • Ad hoc universitetspædagogiske opgaver for institutterne
  • Deltagelse på diverse RUC-projekter hvor universitetspædagogiske kompetence kræves

Om dig:
Du har en stærk faglig forankring indenfor universitetspædagogik og har erfaring med undervisning og udvikling indenfor universitetspædagogik. Du har deltaget i universitetspædagogiske udviklingsprojekter. Erfaring med facilitering af Writing Retreats er en fordel. Du kan arbejde selvstændigt, kan tage initiativ og behersker engelsk i skrift og tale.

Om os:
EAE varetager universitets akademiske efteruddannelse, dvs. aktiviteter der understøtter RUCs videnskabelige medarbejdere i deres undervisning, uddannelsesledelse, forskningsledelse, formidling og forskning. En væsentlig del af EAEs virke er RUCs lovpligtige universitetspædagogikum. EAEs tilbud udvikles i samarbejde med institutterne og med andre interne og eksterne parter. Enheden tilbyder og faciliterer kurser, seminarer, workshops og sparring, samt varetager andre ad hoc opgaver. EAE står centralt i formidlingen og udviklingen af Roskilde Universitets særlige pædagogik.  Enheden har til opgave at styrke denne pædagogik i teori og praksis, gennem uddannelse, forskning og formidling internt til VIP og til verden udenfor.

Ansættelsesvilkår:
Der er tale om et vikariat  på 10 timer om ugen gennemsnitligt i perioden frem til december 2018. Du bliver ansat som specialkonsulent i henhold til overenskomsten mellem finansministeriet og AC,

Vi ser gerne, at du kan tiltræde hurtigst muligt.

Mere information:
Du kan læse mere om EAE på www.ruc.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte EAEs leder Eva Bendix Petersen på 46742536, Link Arrow evabp@ruc.dk 

Ansøgningen skal indeholde: 
1. Motiveret ansøgning 
2. CV 
3. Eksamensbeviser  

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget I betragtning. 

Roskilde Universitet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Søg stillingen ved at klikke på knappen ”Søg stilling her” under stillingsopslaget. 

Link Arrow Gå til stillingsopslaget

Tilbage til oversigten