"Skriv med glæde" af Charlotte Wegener

Skriv med glæde  

Adjunkt ved Aalborg Universitet, Charlotte Wegener, har netop udgivet bogen "Skriv med glæde - en guide til akademisk skrivning". Den handler om glæden ved at skrive og om at blive og være et skrivende menneske. Bogen gør op med nogle af de forestillinger og myter, som hersker i uddannelses- og forskningsmiljøer om, at skrivning er et ensomt og surt slid.

Bogen handler om, hvordan vi kan skabe vaner og inspiration til vores skrivning, så skrivningen bliver en måde at tænke, lære og være i verden på.

Den henvender sig bl.a. til studerende, undervisere, konsulenter og forskere. Den er til dem, der gerne vil have mere lystbetonede og fleksible skriveprocesser og til dem, der skal hjælpe andre med at få det.

Bogen har allerede fået begejstrede ord med på vejen af professor i læringsteori ved Aarhus Universitet, Bente Elkjær, som skriver: ”Jeg har i mange år holdt skrivekurser, og som redaktør og reviewer har jeg læst rigtigt mange artikler. Jeg synes, at "Skriv med glæde" er fremragende og virkelig god at lære af! Den vil helt sikkert blive et supplement til min yndlingsbog om skrivning, nemlig Howard Beckers Writing for Social Scientists.”

Læs mere og bestil bogen Link Arrow her

Tilbage til oversigten