Jobopslag: Prorektor for Uddannelse og Viden

Stilling: Prorektor for uddannelse og viden ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Sted: Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Ansøgningsfrist: 7. december 2018

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole søger en visionær prorektor for Uddannelse og Viden, der skal udvikle højskolens unikke kombination af teori og praksis i en medie- og kommunikationsbranche i hastig forandring.

Har du en overbevisende og stærk passion for at stå i spidsen for at uddanne og udvikle de næste generationer af talenter inden for medier, kommunikation, reklame, design og medie-ledelse, så har vi jobbet til dig.

Vil du være en del af et kreativt uddannelsesmiljø med engagerede kolleger, der brænder for at udvikle fag og resultater? Vil du – både selv og gennem andre – levere uddannelser, der gør en forskel? Trives du med at være i rampelyset? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som prorektor for Uddannelse og Viden ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Vi søger en ny prorektor, der har kendskab til de brancher, som vi uddanner til, og som forholder sig proaktivt til de udfordringer, som brancherne står overfor med digitalisering, nye platforme og nye forretningsmodeller.

Sammen med rektor udgør prorektor for Uddannelse og Viden og prorektor for Ressourcer den øverste ledelse i Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med reference til højskolens bestyrelse.

Læs mere

Tilbage til oversigten