Program - DUNK 20 online edition, 14. maj 2020

08:30 - 09:00
DUNs formand Lars Ulriksen og DUTs ansvarshavende redaktør Katrine Lindvig byder velkommen til DUN Konferencen 2020 - online edition
Chairman of DUN Lars Ulriksen and managing editor of DUT Katrine Lindvig welcomes you to DUN Conference 2020 - online edition (in Danish)

09:30 - 10:30
Webinar 1a - Workshop i Faciliteret Multi-Source Feedback som pædagogisk kompetenceudvikling
Workshoppen giver indsigt i Faciliteret Multi-Source Feedback til pædagogisk kompetenceudvikling og erfaring med feedbackspørgerammen, som kan appliceres i deltagernes respektive kontekster.

Oplægsholdere: Mette Krogh Christensen, AU; Iris Maria Pedersen, AU

Se abstract


Webinar 1b - Skal alle kursets læringsmål vurderes til eksamen?

Det er uklart om ALLE læringsmål skal indgå i et fagelements udprøvning, eller om udprøvningen snarere er en slags stikprøve i opfyldelse af læringsmål. En fortaler for hvert synspunkt argumenterer, og vi deltager alle i debatten – og til sidst stemmer vi.

Oplægsholder: Sebastian Horst, KU

Se abstract


11:00 - 12:00
Webinar 2a - Modstand mod forandring? - og hvordan kan modstand bearbejdes og bidrage til udvikling af undervisningspraksis?
Hvorfor reagerer jeg skeptisk, når en kollega foreslår at ændre et fælles undervisningsforløb? Eller når jeg opfordres til at inddrage EDU-IT? – session om at bearbejde modstand mhp. udvikling af praksis.

Oplægsholder: Dorte Lindelof, AU 

Webinar 2b - Underviserens rolle i online undervisningssituationer 
Hvordan underviser man i et online rum, hvilke didaktiske greb kan man bruge og hvad forudsætter online undervisning? Vi arbejder med digitale værktøjer, viser praksis-eksempler og diskuterer underviserens rolle i et digitalt miljø.

Oplægsholder: Anders Hjortskov Larsen, AU
Ørige forfattere: Tom Gislev, AU; Klaus Thestrup, AU 

12:30 - 13:30 
Webinar 3 - Universiteternes (fremtidige) planer for vedligeholdelse og udvikling af pædagogisk-didaktiske kompetencer 
Den nye stillingsstruktur stiller krav til universiteterne om udvikling af planer for (løbende) pædagogisk-didaktisk uddannelse.
Vi udveksler perspektiver på opgaven og får idéer på tværs. 

Oplægsholdere: Frederik V. Christiansen, KU; Rie Troelsen, SDU
Øvrig forfatter: Camille Rump, KU 

14:00 - 15:00 
Webinar 4 - Underviseren som medskaber og designer: Hvordan kan vi gøre underviseren til central aktør i udviklingen af fremtidens digitale læremidler? 
Workshoppen giver gennem viden og aktiviteter deltagerne indsigt i et 3-årigt projekt der undersøger hvordan undervisere kan inddrages som aktive deltagere og designere i udviklingen af digitale læremidler.

Oplægsholdere: Morten Winther Bülow, AU; Rikke Toft Nørgård, AU 

15:30 - 16:30 
Webinar 5 - Video - underviser i fokus 
Deltager vil få indsigt i video som format og få en oplevelse af, hvor simpelt det er at lave en relevant og informativ underviser video. Ingen særlige forudsætninger kræves. Medbring smartphone / tablet.

Oplægsholdere: Mads Ronald Dahl, AU; Jens Laurs Brøndum Kærsgaard, AU
Øvrig forfatter: Kasper Lauritzen, AU